Select Page

Deurnese fotograaf reikt award uit

Deurnese fotograaf reikt award uit

Peter Casie werkt als FotoPe al sinds 2013 als mediapartner voor miss wellness beauty. En naar goede gewoonte, reikt hij ook voor de editie van dit jaar de fotoPe award uit.

“Miss wellness beauty is een verkiezing die eigenlijk niet echt een typische missverkiezing is. De organisatie gaat namelijk elk jaar op zoek naar een juiste ambassadrice voor de wellness en beauty sector. Dat hoeft dus niet het perfecte maatje of het mooiste gezichtje te zijn, maar wel de finaliste die de wellness en beauty sector het best kan uitdragen.” aldus Peter Casie. De fotograaf heeft een goede band met de organisatie en geeft elk jaar de finalistes de kans om 1 fotoshoot onder een thema naar hun keuze te komen doen bij hem en zo kans te maken op de FotoPe award.

Casie licht dit toe: “Die award houdt in: fotoshoots, een mini-portfolio en regelmatig eens een uitnodiging voor een evenement. Uiteraard zijn er dan heel wat finalistes die een fotoshoot in de wellness of beautysector gaan zoeken en trek ik geregeld wel eens met een model naar een schoonheidsinstituut of een sauna. Maar er zijn ook al finalistes geweest die het over een heel andere boeg gooiden. Zo kwam ik al terecht op een rolschaatsbaan, een racecircuit of een wassalon,… Ook het Rivierenhof heeft al verschillende malen als decor gediend.”

Op de finale van miss wellness beauty in het Antwerp Hilton hotel maakt Peter Casie zijn keuze bekend. Casie: “Die keuze is gebaseerd op verschillende zaken. Zo hou ik rekening met: hoe voelde de shoot aan, hoe ‘klikte’ het met het model, hoe komt ze over op foto en hoeveel promo werd er door het model gemaakt, want ook dat is uiteraard belangrijk, gezien ik dit allemaal gratis doe.”

Het verdere verhaal van de finalistes kan worden gevolgd op de Facebook-pagina www.facebook.com/FotoPe.be en via de sociale van miss wellness beauty.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
22°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 22°C
Wind: 13km/h WSW
Humidity: 61%
Pressure: 1020.66mbar
UV index: 6

(advertenties)