Select Page

‘Broekloze Zondag’

‘Broekloze Zondag’

Antwerpen roept nu zondag 19 april uit tot ‘Broekloze Zondag’. Daarbij nodigt de stad iedereen uit om dit weekend van thuis uit online bij Antwerpse handelaars en horeca te kopen. Actrice Tine Embrechts is ambassadeur.

Via www.ikkoopantwerps.be kan iedereen sinds vorige week online kopen bij intussen al meer dan 500 Antwerpse handelaars en horecaondernemers, en hen zo door de coronacrisis helpen. Bewoners en shoppers doen op het online portaal van thuis uit aankopen, bestellen meeneemgerechten of schaffen cadeaubons aan.

Om de website extra te promoten, roept de stad Antwerpen zondag 19 april uit tot ‘Broekloze Zondag’. Door de coronamaatregelen moet iedereen verplicht zoveel mogelijk thuis blijven. Of je daarbij deftig aangekleed bent tijdens het kopen via de computer of smartphone, is bijzaak. Vandaar de naam van deze campagne.

Hotelovernachting te winnen

Op ‘Broekloze Zondag’ lanceren de op IkKoopAntwerps.be vermelde platformen EshopAntwerpen, DinnerGift en Cadeaubon Antwerpen ook een wedstrijd ism de stad en Antwerp Hotel Association vzw. Op elk van deze drie platformen valt een hotelovernachting in de Scheldestad te winnen.

IkKoopAntwerps.be is een initiatief van de stad Antwerpen, NSZ – Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen, Comeos, Unizo provincie Antwerpen en Horeca Antwerpen. Winkels en horecazaken uit district Deurne die zich ook willen registreren, kunnen dat nog steeds doen via www.ikkoopantwerps.be . Voor de campagne zal rekening gehouden worden met de looptijd van de coronamaatregelen waarover de Nationale Veiligheidsraad beslist.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Rain
06:4320:40 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 24km/h WNW
Humidity: 81%
Pressure: 1007.45mbar
UV index: 2

(advertenties)