Select Page

Bomen besmeurd met graffiti

Bomen besmeurd met graffiti

Door het coronavirus is iedereen onderhevig aan ophokplicht. Een wandelingetje met hooguit één ander persoon in de buurt is toegelaten. En dat is blijkbaar voor sommige mensen het moment om de oetlul uit te hangen.

Een wandelaar in het domein Ertbrugge nam enkele foto’s van bomen die besmeurd zijn met graffiti. “Is het verveling?” vraagt hij zich af. Hij zag eveneens in het bos, meer bepaald in het gedeelte in Wijnegem, op de hoofdweg die naar Deurne leidt, tegels en beton liggen die daar stiekem waren gestort. Het sluikstort was de volgende dag al opgeruimd.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
23°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 23°C
Wind: 13km/h WNW
Humidity: 56%
Pressure: 1021mbar
UV index: 5

(advertenties)