Select Page

Ongeval op de Brug van den Azijn

Ongeval op de Brug van den Azijn

Lezer Vitaliy Kartouchin zag het van zijn balkon. Aan de Brug van den Azijn was donderdagavond een ernstig ongeval gebeurd. Hij wilde graag weten wat er zich juist had afgespeeld. Een kolfje naar de hand van Gazet van Deurne.

Het ongeval gebeurde op de brug zelf. Een personenwagen waarin een vrouw met haar kindje en hun hond zaten en die in de richting van Deurne reed, botste op een bestelwagen die naar Merksem reed. Een derde auto, ook een bestelwagen, kon niet tijdig remmen en reed op de andere bestelwagen in. Moeder en kind werden naar het ziekenhuis overgebracht maar zouden volgens de eerste berichten niet erg gewond zijn. De hond echter overleefde de klap niet. De drie auto’s moesten worden getakeld. Over het hele wegdek van de brug lagen brokstukken waardoor de brug moest worden afgesloten en het verkeer tussen Deurne en Merksem werd gehinderd.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Fair
06:4520:38 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 19km/h SSW
Humidity: 81%
Pressure: 1011.51mbar
UV index: 0

(advertenties)