Select Page

WebKrunch maakt lokaal ondernemersplatform tijdelijk gratis door Corona-crisis

WebKrunch maakt lokaal ondernemersplatform tijdelijk gratis door Corona-crisis

De ingrijpende maatregelen die de overheid nam om het Corona-virus in te dijken, hebben een grote impact op lokale ondernemers. Om hen een hart onder de riem te steken, maakt digitaal bureau WebKrunch zijn lokaal platform “Deurne Leeft” tijdelijk gratis voor bedrijven in Deurne. Zo wilt het bureau alle plaatselijke zelfstandigen, winkeliers en kmo’s helpen om toch aanwezig te zijn voor hun klanten.

Deurne Leeft is een online platform dat de bedrijven van het district Deurne in de kijker zet. Via dit drukbezochte platform kunnen lokale klanten snel een handelaar in hun buurt vinden. Maar de Corona-crisis plaatst plaatselijke bedrijven plots in een moeilijke positie. “Nu het moeilijker wordt om mensen fysiek te ontvangen in de winkel, is online aanwezigheid nog belangrijker”, vertelt Jan Van Hove, zaakvoerder van WebKrunch. Daarom maakt het digitale bureau achter Deurne Leeft de dienst 2 maanden gratis voor z’n leden.

“Mensen blijven weg, er moet verplicht gesloten worden in de weekends… De impact van de maatregelen op lokale zelfstandigen en kmo’s is enorm”, vertelt zaakvoerder Jan verder. “Via Deurne Leeft kunnen handelaars toch hun diensten in de kijker zetten, zonder direct contact. Ze kunnen via hun profiel ook meteen aangeven hoe zij omgaan met de huidige beperkingen. Zo weten klanten precies wat ze kunnen verwachten van hun plaatselijke ondernemers.”

WebKrunch heeft van in het begin gekozen voor een sterke inplanting in het district. Door nu deze dienst tijdelijk gratis aan te bieden, wil het de lokale handelaars versterken in een moeilijke tijd. “Natuurlijk kost ons dit geld”, zegt Jan Van Hove nog. “Maar dat is niets in vergelijking met de uitdaging waar vele zelfstandigen en bedrijven nu voor staan. Als we hier goed door willen komen, zullen we dat samen moeten doen. En op deze manier wil WebKrunch daartoe bijdragen.”

Meer informatie over dit initiatief:

–          Jan Van Hove, zaakvoerder WebKrunch – 04 91 72 16 64 of jan@deurneleeft.be 

–          Alain Hoeckx, digitaal marketeer WebKrunch – 04 75 33 83 67 of alain@deurneleeft.be

 www.deurneleeft.be 

Foto: (vlnr) Jan Van Hove en Alain Hoeckx

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Cloudy
05:4221:53 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 16km/h SW
Humidity: 91%
Pressure: 1012.53mbar
UV index: 0

(advertenties)