Select Page

Deurnenaar is veelgevraagde gast in filmen en tv-reeksen

Deurnenaar is veelgevraagde gast in filmen en tv-reeksen

Wellicht hebben vele mensen in Deurne Vitaliy Kartouchin al eens gezien. Alleen beseften ze het niet.

Vitaliy Kartouchin is een man die vaak gevraagd wordt als figurant voor film of tv. Momenteel moet hij echter zijn agenda nauwlettend in het oog houden, want de sympathieke Deurnenaar heeft verscheidene aanvragen lopen. Kartouchin: “Ik heb net een draaidag achter de rug voor de nieuwe VTM-reeks ‘Fair trade’. Dat is een programma met Axel Daeseleire, Sven De Ridder, Kevin Janssens en nog een rits andere bekende acteurs. De serie vertelt het verhaal van twee agenten met jaren dienst die aan de verkeerde kant van de wet belanden.” Dat is nog niet alles, Kartouchin figureerde ook voor ‘Sound of Philadelphia’, een langspeelfilm over de maffia met o.a. Matthias Schoenaerts: “Ik was een gast in restaurant The Dirty Rabbit.”

Het volgende project dat op stapel staat is Moloch, een Franse thrillerreeks. Het verhaal handelt over geheimzinnige en onverklaarbare gebeurtenissen in een rustiek stadje. Een journaliste en een psychiater willen elk de oorzaak vinden. Tussen maart en mei wordt er op 10 verschillende dagen gefilmd in Antwerpen. Kartouchin: “Het is nog niet duidelijk welke rol ik zal spelen. Maar volgende week ga ik naar het MAS en daar hoor ik het wel.” Ook nog in maart moet Vitaliy opdraven in ‘Thuis’ van de VRT. In april wordt hij dan weer op het vliegveld van Brasschaat verwacht als Oekraïens soldaat. Kartouchin lacht: “en zeggen dat ik van Rusland afkomstig ben.”

Foto: Vitaliy Kartouchin (rechts) en Axel Daeseleire

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
23°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 23°C
Wind: 13km/h WNW
Humidity: 56%
Pressure: 1021mbar
UV index: 5

(advertenties)