Select Page

ERA Housing Deurne krijgt een prijs

ERA Housing Deurne krijgt een prijs

De Belgische poot van Vastgoedmakelaar ERA vierde zijn 25ste verjaardag. Daarom werden er awards uitgereikt aan de beste kantoren in het Belgische ERA-netwerk. Het kantoor uit Deurne werd bekroond tot ERA Silver Member.

De medewerkers van ERA Housing Deurne waren erg trots: “We werden vorige zaterdag op de ERA Awards bekroond tot ERA Silver Member. We behoren dus tot de top 11-20 van de best draaiende Belgische kantoren uit het ERA netwerk. Wij willen onze klanten heel erg bedanken want dankzij hun vertrouwen maakt ERA Housing deel uit van de ERA Silver Member kantoren.”

ERA werd anno 1972 in de VS opgericht en is sinds 1995 ook actief op de Belgische vastgoedmarkt. Vandaag omvat ERA meer dan 2300 onafhankelijke makelaarskantoren in 48 landen, waaronder meer dan 1100 in 13 Europese landen. In België zijn er meer dan 100 ERA kantoren aangesloten, allen door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) erkende makelaars.

Foto: Het Deurnese team op het verjaardagsfeest van ERA

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Rain Shower
05:3521:43 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 11km/h SW
Humidity: 85%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 0

(advertenties)