Select Page

Grote actie tegen overlast

Grote actie tegen overlast

De wijkteams van de regio Oost trokken maandag samen met de mobiele eenheid, het Orida-fietsteam, het verkeersondersteuningsteam en de lokale recherche ten strijde tegen overlast in hun werkgebied (Deurne, Borgerhout extra-muros, Groenenhoek).

Er werd door 11 patrouilles te voet gepatrouilleerd, zowel in uniform als in burger. Vanuit de telecommandokamer werden de ploegen aangestuurd door de veiligheidscamera’s om overlast op heterdaad te betrappen. Door te voet te patrouilleren wil de wijkwerking de zichtbaarheid en de aanspreekbaarheid van de politie in hun regio vergroten.

Er werden tijdens de actie 31 verkeersovertredingen beboet en 106 parkeerovertredingen uitgeschreven. 1 onverzekerde bromfiets werd in beslag genomen. Er werden ook 10 GAS-boetes uitgeschreven, onder meer voor een loslopende hond, een sluikstorter, een wildplasser, vandalisme en een ‘kaartjessteker’. 6 gecontroleerde personen hadden drugs op zak en 1 jongere werd gezocht in het kader van een onderzoek van de lokale recherche.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
10°
Mostly Cloudy
06:3520:47 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 29km/h NW
Humidity: 66%
Pressure: 1023.71mbar
UV index: 2

(advertenties)