Select Page

Het regende bekeuringen

Het regende bekeuringen

Het verkeersondersteuningsteam van de regio Oost van de lokale politie Antwerpen hield zaterdag toezicht op verschillende locaties in Deurne om verkeersovertredingen en verkeersonveilig gedrag tegen te gaan. Er was zowel aandacht voor gemotoriseerd verkeer als voor de ‘zwakke’ weggebruiker.

Op het kruispunt Slachthuislaan – Schijnpoortweg werden vijftien automobilisten bekeurd omdat ze door het rood reden. Negen anderen versnelden voor het oranje licht en kregen eveneens een boete. In de Ruimtevaartlaan werden drie bestuurders bestraft die een fietser inhaalden in de fietsstraat. Verder kregen 96 foutparkeerders een pv aan hun broek..

Vier voetgangers en vier fietsers die het rood licht negeerden kregen ook een boete. Zeventien fietsers die aan de verkeerde kant van de weg reden werden eveneens op de bon geslingerd. De inbreuken vonden vooral plaats op de drukke en gevaarlijke Bisschoppenhoflaan en Schijnpoortweg.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
22°
Partly Cloudy
05:5621:41 CEST
Feels like: 22°C
Wind: 8km/h W
Humidity: 53%
Pressure: 1021.33mbar
UV index: 7

(advertenties)