Select Page

Deurne heeft een nieuwe districtssecretaris

Deurne heeft een nieuwe districtssecretaris

District Deurne hield gisteravond zijn nieuwjaarsreceptie en stelde ook de nieuwe districtssecretaris voor.

De trouwzaal van het districtshuis was nagenoeg volgelopen voor de nieuwjaarsreceptie. Leden van de districtsraad, vertegenwoordigers van adviesraden en notabelen allerhande kwamen het glas heffen op het nieuwe jaar. Districtsburgemeester Tjerk Sekeris (N-VA) verwelkomde de genodigden en stelde de nieuwe districtssecretaris voor. Dat wordt Maarten Caestecker, tot voor kort Directeur jeugd en regie kinderopvang en Strategisch projectleider het Steen en Sitemanager Eilandje/Droogdokken. Alhoewel nog niet officieel in functie, kreeg de nieuwe districtssecretaris een ruiker bloemen.

Dan nam de voorzitter van de districtsraad Frank Geudens (sp.a) het woord: “Dit is het 76ste jaar dat we vredevol mogen inzetten. De meerderheid gaat nu zijn tweede jaar in en dan zullen de ambities van de huidige bestuursploeg langzamerhand zichtbaar worden.” De districtsraadvoorzitter maakte zich sterk dat er zal worden gewerkt aan onder meer Deurne Centrum en aan de participatie met de bevolking: “We zullen meer overleg hebben met de adviesraden.” Tenslotte vertelde Geudens dat de voorzitters van gemeente- en districtsraden ook een ambtelijke sjerp zullen krijgen. Hij had in afwachting een van thuis meegenomen. Het bleek een Spaanse flamencosjerp te zijn. “Dat hij rood is, is mooi meegenomen.” grapte hij.

En dan was het tijd voor een receptie, verzorgd door de leerlingen van De Leerexpert.

Foto: De nieuwe districtssecretaris

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:3521:43 CEST
Feels like: 13°C
Wind: 13km/h SW
Humidity: 81%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 1

(advertenties)