Select Page

Kloppend hart van Zomer van Antwerpen ligt in Deurne

Kloppend hart van Zomer van Antwerpen ligt in Deurne

Het festival Zomer van Antwerpen is een uitbundig feest in juli en augustus met uiteenlopende optredens op onverwachte locaties. Het festival brengt dans, theater en circus. Centraal in het festival staat de zomerbar. En die zal dit jaar in Deurne liggen.

De zomerbar van de Zomer van Antwerpen doet al jaren dromen van vakantie. Met hangmatten, strandstoelen, palmbomen, een cocktailbar en een restaurantje met onverwachts lekkers, hoef je niet ver weg om een ‘dolce far niente’gevoel te krijgen. Naast de zomerbar staan ook twee circustenten waar internationale gezelschappen optreden. Tot vorig jaar lag deze locatie aan de Sloepenweg, nabij de Droogdokken. Vanaf dit jaar worden de strandtentjes opgetrokken in Park Groot Schijn.

De zomerbar zal zich rechts van het skategedeelte situeren, achter de katapultclub en voor de Master Schmidthoeve. Een plek waar momenteel de voorjaarsbloemen weelderig bloeien. De twee circustenten zullen links een plaats krijgen. En met het speelbos vlakbij, zal het voor vele gezinnen met stip de ‘place to be’ van deze zomer worden. Het programma van het festival zelf zal eerdaags worden bekend gemaakt.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:3521:43 CEST
Feels like: 13°C
Wind: 13km/h SW
Humidity: 81%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 1

(advertenties)