Select Page

Drie schietpartijen in Deurne

Drie schietpartijen in Deurne

Het was erg onrustig vannacht in Deurne. Op drie plaatsen, niet ver van elkaar, werd er geschoten. Er vielen geen slachtoffers.

Het was vanochtend iets voor 5 uur. Op de Herentalsebaan werd een appartementsblokje, tegenover de woonst van burgemeester De Wever, onder vuur genomen. Een buurvrouw die wakker schrok, zag iemand wegvluchten. Wie het doelwit was, is nog niet duidelijk. Iets verder om de hoek, in de Van Steenlandstraat werden twee huizen beschoten. Ook daar is het nog niet onmiddellijk duidelijk wie er werd geviseerd. Een half uur later werd dan op de Dascottelei een flatgebouw beschoten.

Een onderzoeksrechter werd gevorderd en het parket en het technisch labo zakten naar de plaats van het delict af. Het beschoten pand op de Herentalsebaan werd verzegeld. Of er banden zijn met het drugsmilieu, zoals bij tal van eerdere gewelddadige incidenten in en rond Antwerpen de voorbije maanden, zal het onderzoek verder moeten uitwijzen.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
15°
Rain
05:3921:39 CEST
Feels like: 15°C
Wind: 6km/h NE
Humidity: 88%
Pressure: 1018.96mbar
UV index: 5

(advertenties)