Select Page

Gosselin breidt de ‘selfstorage’ in Deurne verder uit

Gosselin breidt de ‘selfstorage’ in Deurne verder uit

De firma Gosselin in Deurne is gegroeid vanuit een verhuisfirma maar omvat nu naast de verhuisactiviteiten ook nog een logistieke en een ‘selfstorage’ poot. Particulieren en bedrijven kunnen op de plaats waar vroeger Crown Cork Company – beter gekend als de ‘stopkesfabriek’ – was, opslagplaatsen huren van 6 tot 60m³.

“In 2014 startten we hier met 200 opslagplaatsen”, vertelt Philip Corens van Gosselin: “Op 2 jaar tijd waren alle units echter al verhuurd en breidden we uit met 50 extra plaatsen. Ook deze geraakten snel volzet, en vandaag openen we 70 extra units, goed voor een totale opslagruimte van bijna 7.300m³. Ondertussen openden we ook de Exclusive Car Storage: meer dan 70 veilige en overdekte parkeerplaatsen voor exclusieve wagens.”

Wie maakt gebruik van de opslagruimten?

“De meeste klanten huren de ruimtes voor langere periodes, sommigen zijn hier al sinds het begin”, vervolgt Philip. “Het gebouw is verwarmd, zodat de goederen niet blootgesteld worden aan extreme temperatuurverschillen. Bovendien is er camerabewaking voor de veiligheid.” Het is moeilijk te zeggen wie de klanten zijn. Corens: “Velen zijn verzamelaars, en hun hobby nam op een bepaald moment zulke proporties aan dat hun huis te klein werd om alles te stockeren. Sommige klanten zijn kleine handelaars die de selfstorage als magazijn gebruiken. Voor nog anderen is het de ideale oplossing om hun papieren archief weg te bergen.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
17°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 17°C
Wind: 10km/h NNE
Humidity: 94%
Pressure: 1012.53mbar
UV index: 0

(advertenties)