Select Page

Café The Lodge is herrezen uit zijn as

Café The Lodge is herrezen uit zijn as

Café The Lodge op de Venneborglaan heeft een nieuwe uitbaatster. Reden voor Gazet van Deurne om er een koffietje te gaan drinken.

Tamara Lenaerts is gepokt en gemazeld in het horecaleven. Ze heeft nog 11 jaar achter de toog op de Bosuil gestaan. Toen zij het leegstaande café The Lodge zag, aarzelde zij niet lang. En sinds zaterdag de deuren van het vernieuwde café opengingen, is zij de nieuwe uitbaatster. Voor het zover was, heeft ze nog hard moeten werken. Tamara: “De vorige eigenaar is ermee gestopt toen een brand zijn zaak had geteisterd. Het heeft veel zweet gevergd om alles weer netjes te krijgen.” Het café oogt dan ook fris. The Lodge is in de eerste plaats een buurtcafé. Tamara: “Ik mik vooral op de buren die hier een koffietje of een pintje komen drinken. Zij kunnen hier Het Laatste Nieuws lezen en misschien komt ook Gazet van Antwerpen er nog bij. Voor de kleine honger biedt ik croques en warme hapjes aan.” Wie het iets actiever wil, kan zijn energie kwijt op de ‘sjotterkas’. In de nabije toekomst komen er ook nog bingokasten bij.

Tamara Lenaerts blikt ook al vooruit naar de zomer: “Het terras krijgt een stevige opknapbeurt. En dan zullen we ook cocktails bereiden. Bovendien voorzie ik enkele leuke activiteiten zoals BBQ of paella of showcooking.” Een van de klanten, Tony, volgt het gesprek mee en knikt goedkeurend. Hij is content dat The Lodge terug open is en is tevreden met de nieuwe uitbaatster. “Een vrij gezellige cafébazin.” zegt hij.  Als ik aanstalten maak om te vertrekken, voegt Tamara Lenaerts er nog snel aan toe: “We hebben ook een sigarettenkast. Interessant om weten als je ‘s avonds zonder rookgerei valt.”

The Lodge, Venneborglaan 57, Deurne. Open vanaf 10 u tot … Ook op zaterdag.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Rain
06:4320:40 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 24km/h WNW
Humidity: 81%
Pressure: 1007.45mbar
UV index: 2

(advertenties)