Select Page

Turnzakje gevonden

Turnzakje gevonden

Als Matthias zijn turnzakje zoekt, zegt hem dan dat Ebru hem heeft gevonden.

Ebru Demirkoparan heeft op de laatste dag van het voorbije trimester in Deurne Zuid een turnzakje gevonden. In het zakje staat de naam  Matthias Van den Bergh. De print van het zakje zijn witte sterren op een lichtgroene achtergrond. De vinder postte een foto en oproep van zijn vondst op facebook maar kreeg geen reactie. Enkele mensen hoorden ook al bij scholen in de buurt, maar zonder resultaat. Nu, bij het begin van het tweede trimester herhaalt Demirkoparan zijn oproep. Hij kan zich namelijk niet voorstellen dat Matthias zijn turngerief niet zoekt. Als Matthias of zijn ouders dit lezen, kunnen ze de vinder contacteren via zijn facebookpagina.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
15°
Rain
05:3921:39 CEST
Feels like: 15°C
Wind: 6km/h NE
Humidity: 88%
Pressure: 1018.96mbar
UV index: 5

(advertenties)