Select Page

Doedelzakmuziek als verrassing

Doedelzakmuziek als verrassing

Deze ochtend weerklonk plots doedelzakmuziek op de Jozef Verbovenlei. Het was een eresaluut voor de jarige Herman Desloovere.

Herman Desloovere bereikte vandaag de gezegende leeftijd van 90 jaar. En de kleinkinderen wilden dan ook graag eens iets extra doen. Omdat de jarige van doedelzakmuziek houdt, hadden zij een piper uitgenodigd voor een eresaluut. Herman Desloovere die in een ver verleden ooit nog doeldelzak heeft gespeeld op de Jamboree, een bijeenkomst van scouts van over de hele wereld, was erg ontroerd.

Desloovere woont al van zijn kinderjaren in Deurne. In 1957 huwde hij met Reintje Kerremans en sindsdien woont het echtpaar op de Jozef Verbovenlei. Hij was in zijn professioneel leven directeur van een sociaal verzekeringskantoor voor zelfstandige ondernemers. Daarnaast zat hij in een aantal besturen van sociale organisaties. Hij is samen met een aantal oud-leerlingen van Xaveriuscollege oprichter van Capenberg, waar sport en ouderenzorg elkaar ontmoeten.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Rain Shower
05:3521:43 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 11km/h SW
Humidity: 85%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 0

(advertenties)