Select Page

Knal op de Herentalsebaan

Knal op de Herentalsebaan

Vanavond klonk een luide knal op de Herentalsebaan, ongeveer ter hoogte van de woning van de burgemeester.

C. V. O. schrok vanavond op door een luide knal. Ze woont in de buurt waar vorige week donderdag geschoten werd. De politie kwam ter plaatse en zette een deel van de Herentalsebaan af. Ook de brandweer en een ziekenwagen kwamen ter plekke. Eventjes dacht C. V. O. aan een herhaling van de incidenten van de voorbije week. Maar Willem Migom, woordvoerder van de lokale politie Antwerpen, kan haar en de andere buren geruststellen: “Het ging om een auto-ongeval.” Meer nieuws volgt eventueel later.

Update

De woordvoerder van de lokale politie heeft zoals beloofd meer uitleg gegeven: “Een wagen is op de zij beland nadat de bestuurder een geparkeerde wagen raakte. De man (81) werd door een getuige uit zijn voertuig bevrijd. Diezelfde getuige had gezien hoe de man na een inhaalmanoeuvre de controle over het stuur verloor en de geparkeerde wagen raakte. Door de impact schoot de wagen naar voren en raakte ook een geparkeerde bromfiets beschadigd. De 81-jarige bestuurder werd voor controle overgebracht naar het ziekenhuis en legde een positieve ademtest af. Door het ongeval was de Herentalsebaan een tijdlang afgesloten in de richting van de Boterlaarbaan.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Fair
05:4021:38 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 3km/h WNW
Humidity: 67%
Pressure: 1015.58mbar
UV index: 0

(advertenties)