Select Page

Licht brengt verbondenheid met zorgverstrekkers

Licht brengt verbondenheid met zorgverstrekkers

Sinds de aankondiging van de semi lockdown, hangt mensen massaal lichtjes aan hun huizen. Als teken van hoop en verbondenheid met de zorgverleners die achter de muren van de ziekenhuizen hun uiterste best doen.

Lieve Dierickx, communicatieverantwoordelijke van AZ Monica, is gecharmeerd door al die mensen die uit verbondenheid met de zorgverstrekkers lichtjes aan de gevel hangen. Zij heeft nu een bijzondere vraag: “Ook tijdens deze tweede coronagolf staan onze medewerkers van AZ Monica in de vuurlinie. ‘Zorgen voor’ is wat wij kunnen en we gaan door zolang het nodig is. Tijdens de eerste coronagolf in maart-april was de steun die de medewerkers van AZ Monica ondervonden van buren, sympathisanten en allerhande bedrijven en organisaties hartverwarmend. Ook wij willen in deze tweede opstoot van het coronavirus onze ziekenhuisgevel graag volhangen met licht als teken van hoop en verbondenheid met onze patiënten en iedereen die geconfronteerd wordt met het coronavirus.”

Dierickx hoopt ook nu op ieders steun te kunnen rekenen. Zij vraagt wie thuis nog (kerst)versiering, gevellichtjes of andere versiering heeft liggen. Dierickx: “Versiering, lichtjes en andere attenties kan u steeds afleveren aan de hoofdingang van ons ziekenhuis of het centraal magazijn zodat dit verder verdeeld kan worden in het ziekenhuis.”

AZ Monica, Dascottalei 139b, Deurne. Dit kan elke werkdag tussen 7.00u en 12.00u en vanaf 13.30u tot 15.00u. Bel eerst naar 03 240 20 58 of mail naar magazijn@azmonica.be om concreet af te spreken.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Rain Shower
05:3521:43 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 11km/h SW
Humidity: 85%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 0

(advertenties)