Select Page

parken gesloten wegens hevige rukwinden

parken gesloten wegens hevige rukwinden

De laatste weersvoorspellingen kondigen hevige rukwinden aan. Het KMI geeft voor Antwerpen een code oranje. Dat betekent kans op ontwortelde bomen en schade aan gebouwen.

In alle stedelijke parken heerst een toegangsverbod voor parkbezoekers, sportclubs en concessiehouders. Waar mogelijk worden aan hoofdingangen infoborden en hekwerken geplaatst. De begraafplaatsen waaronder Silsburg, en Sint-Fredegandus worden gesloten voor bezoekers omwille van de aanwezigheid van monumentale bomen en grafmonumenten. Morgenvroeg zijn de parken weer open.

Ook de toegang tot het provinciale groendomein Rivierenhof wordt vanaf nu tot (minstens) 19 u. verboden voor bezoekers, clubs en indien noodzakelijk medewerkers en diensten. Er worden extra controles gehouden door de domeinwachters om de bezoekers die zich toch in het domein bevinden te verzoeken het park te verlaten.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:2622:00 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h SSW
Humidity: 75%
Pressure: 1008.47mbar
UV index: 0

(advertenties)