Select Page

Wijkteam controleert in Deurne Zuid, Berchem en Borgerhout

Wijkteam controleert in Deurne Zuid, Berchem en Borgerhout

De politie controleert ook op kleinere overtredingen die soms voor grote ergernissen zorgen.

Bij een controleactie door het wijkteam Junostraat in Deurne Zuid, Berchem en een gedeelte van Borgerhout werden in het afgelopen weekend 18 voertuigen geverbaliseerd. Ze stonden asociaal geparkeerd. Drie bestuurders werden tijdens de actie betrapt toen ze het rode licht negeerden of hun gordel niet om hadden. Twee bestuurders van wie hun voertuig een gebrekkige verlichting had, kregen een waarschuwing. Een keer zag de politie hoe een bestuurder aan het roken was in het bijzijn van kinderen. Er werd ook nog drugsbezit vastgesteld, een geseinde persoon werd opgemerkt en iemand achter wiens naam nog twee rijverboden van in totaal vier maanden stond, kreeg die betekend. Iemand die spuwde op de openbare weg kreeg een GAS-boete. Net zoals de eigenaar van een loslopende hond en iemand die afval op straat gooide.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:5521:42 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 18km/h WNW
Humidity: 86%
Pressure: 1018.29mbar
UV index: 1

(advertenties)