Select Page

Stem op de droom van Riders for Pelle

Stem op de droom van Riders for Pelle

De Riders for Pelle uit Deurne zetten zich in om fondsen in te zamelen voor de bestrijding van de spierziekte. Je kan hen daarbij helpen via het platform Trooper zonder dat het je een euro kost.

Trooper is een online platform waarop enerzijds jeugdbewegingen, sport- en cultuurverenigingen, scholen en goede doelen en anderzijds webshops zich kunnen registreren. Deze verenigingen kunnen leden en sympathisanten aanzetten om hun onlineaankopen via het platform te doen. Shoppers kunnen er hun vereniging kiezen en doorklikken naar een van de shops waarmee Trooper een partnerschap is aangegaan. Die webwinkel staat dan een percentage van de aankoopprijs af aan de vereniging, zonder dat het de koper iets extra’s kost. Riders for Pelle is een van de geregistreerde verenigingen.

Er is nu ook een tweede manier om de Riders te steunen. Trooper lanceert de actie ‘verkiezing Tofste Trooperdroom’. Iedereen kan op de droom van een vereniging stemmen. De vereniging die het meeste stemmen haalt, wint 3000 euro. Er zijn honderden verenigingen aangesloten bij Trooper’ Troopersdroom. Riders for Pelle is er één van.

De ziekte van Duchenne is een ongeneeslijke zeldzame spierziekte die hoofdzakelijk jongens treft. Een team van Riders for Pelle heeft al acht keer deelgenomen aan Duchenne Heroes, een 7-daagse mountainbiketocht waarmee fondsen worden ingezameld voor het wetenschappelijk onderzoek. In september 2020 verschijnt de vereniging weer aan de start en heeft daarvoor minstens 12500 euro nodig.

Stemmen kan via: https://trooper.be/droom-stemmen/414

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Rain
06:4320:40 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 24km/h WNW
Humidity: 81%
Pressure: 1007.45mbar
UV index: 2

(advertenties)