Select Page

Jongeren in de bloemetjes gezet

Jongeren in de bloemetjes gezet

Gisteren organiseerde het district Deurne op het centrale plein in Park Groot Schijn de ‘Dag van de Deurnese jeugdvereniging’. Daarmee wilde het district de jeugdverenigingen bedanken voor hun inzet en het werk dat ze leveren.

Zondag konden de leden van de verschillende jeugdverenigingen elkaar uitdagen of samen een spel spelen. Er waren verschillende attracties en activiteiten voor alle leeftijden zoals bumpervoetbal, boogschieten, bungeerun, stormbaan, swingbal, springkasteel, … . Om de feestelijke dag af te sluiten werden alle jeugdverenigingen op het einde getrakteerd op pizza en muziek van Papa Mojito.

Districtsschepen voor jeugd Elke Brydenbach (N-VA) stond met veel plezier naar het jonge geweld te kijken: “Dat we een hoop geëngageerde jongeren in Deurne hebben, wisten we al langer. Daarom dat we ze vandaag eens extra in de spreekwoordelijke ‘bloemetjes’ willen zetten.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Rain
06:4320:40 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 24km/h WNW
Humidity: 81%
Pressure: 1007.45mbar
UV index: 2

(advertenties)