Select Page

Meisje vermist, familie vraagt hulp om haar te vinden

Meisje vermist, familie vraagt hulp om haar te vinden

We kregen de vraag om volgend bericht te verspreiden. Het gaat om de verdwijning van een jong meisje.

De 17 jarige Amber D’Hooghe is sinds een week verdwenen. Het meisje was op weg naar het Centraal Station maar werd onderweg opgepikt door haar ‘vriendje’. Die jongen wordt ervan verdacht een ‘loverboy’ te zijn. Helaas is er niet veel van geweten. Volgens Het Laatste Nieuws willen de politie en Child Focus de verdwijning van Amber liever onderzoeken zonder (sociale)media-aandacht. Maar de familie van Amber wil niet gelaten zitten wachten en startte zelf een affichecampagne op. Zij vraagt wel aan mensen die Amber zouden zien om onmiddellijk de politie op te bellen. Ook aan het meisje zelf wordt gevraagd een teken van leven te geven.

Amber is 1m70 à 1m75 groot  en heeft groene ogen. Haar haar is van nature bruin, maar ze draagt geregeld blonde of zwarte pruiken om haar uiterlijk te veranderen. Ze heeft een heel elegante manier van bewegen en stappen.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
21°
Partly Cloudy
05:5621:41 CEST
Feels like: 21°C
Wind: 8km/h W
Humidity: 59%
Pressure: 1021.67mbar
UV index: 6

(advertenties)