Select Page

Carnavalstoet trekt door het park

Carnavalstoet trekt door het park

Vandaag vierde stedelijke basisschool De Vlinderboom carnaval. En dat deden ze met een echte carnavalstoet.

Volgende woensdag begint de vasten. Dat betekent dat de dagen ervoor de mensen die van verkleedpartijtjes houden even flink uit de bol gaan. Ook de Vlinderboom was er klaar voor. De hele dag werden leuke activiteiten gehouden en als klapstuk was er een echte optocht doorheen Te Boelaarpark. De 450 leerlingen vormden een bonte stoet vol politieagenten en voetballers, dino’s en tv-figuren, edelvrouwen  en nobele heren en zelfs Minnie Mouse met Teddybeer. En als iedereen was uitgewandeld werd er nog even flink gedanst: “Tsjoe tsjoe wa, tsjoe tsjoe wa, Tsjoe tsjoe wa wa wa / Op je plaats (Op je plaats)/Strek je armen (Strek je armen)/Vuisten maken (Vuisten maken)/Duimen omhoog (Duimen omhoog),…

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
19°
Partly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 19°C
Wind: 10km/h WSW
Humidity: 66%
Pressure: 1014.9mbar
UV index: 3

(advertenties)