Select Page

BBQ-stellen trekken vandalen aan

BBQ-stellen trekken vandalen aan

De BBQ-stellen op de Bremweide, voor het voetbalstadion van RAFC, zijn een bron van vandalisme. Dat kon provincieraadslid Jan Claessen (V.B.) zelf vaststellen.

Op de Bremweide, voor de recent afgebroken Antwerp FC tribune 4, de tribune met de business seats, staan enkele BBQ-stellen. Mensen kunnen daar gratis gebruik van maken. Ze moeten enkel hun houtskool en uiteraard hun vlees meebrengen. En achteraf alles netjes opruimen. Helaas gebeurt dat niet altijd zo. Jan Claessen kon al meermaals vaststellen dat de installatie vandalen aantrekt. Bovenop is er op de Bremweide, vooral aan de kant van de Ter Heydelaan, een toename van zwerfvuil en sluikstort.

Het provincieraadslid zendde enkele foto’s op van de laatste uitspattingen van de vandalen. Claessens: “Op een BBQ-stel hebben enkele onbekenden een infobord van de stad Antwerpen proberen te verbranden. Op het bord stonden de gedragsregels voor de bezoekers van de Bremweide. Op een ander stel werd zwerfvuil in de fik gestoken.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Cloudy
05:4221:53 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 16km/h SW
Humidity: 91%
Pressure: 1012.53mbar
UV index: 0

(advertenties)