Select Page

Wissel van de wacht in de districtsraad

Wissel van de wacht in de districtsraad

In de districtsraad legde een nieuw raadslid de eed af. Karin Slootmans vervangt Marina Rothmayer (beiden Vlaams Belang) die ontslag heeft gegeven.

Op de districtsraad van gisteren is Marina Rothmayer vervangen door Karin Slootmans. Doordat Marina Rothmayer is verhuisd naar buiten het district Deurne kon zij geen districtsraadslid meer blijven. Rothmayer zetelde in de raad van donderdag 25 januari 2001 tot dinsdag 8 januari 2019. Op 14 januari 2021 is ze dan opnieuw in de raad gekomen om op 16 september definitief afscheid te nemen van haar mandaat. In totaal was Marina Rothmayer 6802 dagen districtsraadslid.

Het nieuwe districtsraadslid, Karin Slootmans, woont in de buurt Gallifort en is al jaar en dag militante van de partij. Ze is aanwezig op acties, vergaderingen en congressen. Beroepshalve werkt ze in de maritieme sector.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
22°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 22°C
Wind: 13km/h WSW
Humidity: 61%
Pressure: 1020.66mbar
UV index: 6

(advertenties)