Select Page

Grote cannabisplantage ontdekt in een woning in Deurne

Grote cannabisplantage ontdekt in een woning in Deurne

De lokale politie Antwerpen heeft woensdagmiddag een omvangrijke cannabisplantage ontdekt in een woning in Deurne. Een man van 35 werd opgepakt en wordt voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

Volgens de communicatiecel parket Antwerpen had een bewoner van de De Neufstraat de politie gebeld na de vondst van een plastic zak met cannabisrestanten op een braakliggend stuk grond in de straat. Toen een politiepatrouille arriveerde en een buurtonderzoek wilde doen, vluchtte een man weg uit een woning. De man, de Albanees van 35, kon enkele straten verderop gevat worden.

Op het gelijkvloerse verdieping van het huis waar de man uitstormde, trof de politie een professioneel ingerichte cannabisplantage aan, verspreid over verschillende kweekruimtes. Er werden ruim 1200 planten en meer dan 500 kweekpotten met cannabisresten gevonden. De lokale recherche van de politie voert het verdere onderzoek.

Het parket Antwerpen vordert een onderzoeksrechter voor vervaardiging van verdovende middelen in vereniging en voor diefstal van elektriciteit. De opgepakte man wordt vandaag voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Cloudy
05:4221:53 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 18km/h SW
Humidity: 88%
Pressure: 1012.19mbar
UV index: 0

(advertenties)