Select Page

Aldi Luchthavenlei sluit voor verbouwingswerken

Aldi Luchthavenlei sluit voor verbouwingswerken

De Aldi aan de Luchthavenlei sloot zaterdagavond de deuren. Maandagochtend zullen ze echter niet opengaan.

De Aldi-vestiging aan de Luchthavenlei nabij de luchthaven is voor een lange periode gesloten. Er zal de volgende maanden hard worden gewerkt. Het supermarktgedeelte zal worden vergroot en er wordt een middenspanningscabine geplaatst.  De werkzaamheden zullen duren tot december. Klanten kunnen ondertussen terecht in de andere Deurnese vestigingen op de Boterlaarbaan en Bisschoppenhoflaan of in Berchem, in de Frans De Vriendtstraat.

Aldi is groot geworden met een formule van eenvoudig ingerichte winkels met een beperkt assortiment aan producten, vaak eigen merken. Sinds 2016 heeft Aldi het roer omgegooid en bouwt haar filialen om naar grotere winkels met betere signalering. En verkoopt nu ook producten van bekende merken.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
19°
Partly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 19°C
Wind: 10km/h WSW
Humidity: 66%
Pressure: 1014.9mbar
UV index: 3

(advertenties)