Select Page

Win een gevulde boodschappentas

Win een gevulde boodschappentas

De buurderijen in Deurne bedanken hun buren en gooien er gevulde boodschappentas tegenaan.

Het voorbije jaar was een merkwaardig jaar, ook op de buurderijen van Deurne. In volle ‘ophokplicht’ bleven beide buurderijen actief en zorgden ervoor dat de mensen uit Deurne, Borgerhout extra muros en Groenenhoek (Berchem) er terecht konden voor verse producten, rechtstreeks van de boer of producent. De buurderijverantwoordelijken willen nu de Deurnenaren bedanken voor hun erkentelijkheid en vertrouwen. Dat doen ze door op elke buurderij een volle boodschappentas te verloten onder de deelnemende buren. 

Er zijn drie belangrijke redenen om te kopen op de buurderij. Primo: je steunt de familiale boer en de ambachtelijke producent. Secundo: je krijgt lokaal en kwaliteitsvol voedsel op je bord. Tertio: je zet een vuist naar de grote concerns die met het zweet van de boer en producent gaan lopen.

Buurderij Gitschotelhof: https://boerenenburen.be/nl-BE/assemblies/7705

Buurderij Cinema Rix: https://boerenenburen.be/nl-BE/assemblies/8128

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Cloudy
05:4221:53 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 18km/h SW
Humidity: 88%
Pressure: 1012.19mbar
UV index: 0

(advertenties)