Select Page

Schattenjacht in het Rivierenhof

Schattenjacht in het Rivierenhof

Ook dit jaar verrast het Rivierenhof jou met een boeiende en gevarieerde zomerzoektocht. Daarbij ontdek je de mooie hoekjes van het park en leer je bij over de geschiedenis van het provinciaal groendomein.

Bij deze zoektocht heeft iemand iets kostbaars begraven en is het aan jou om uit te zoeken wie de schat verborg en waar. Door middel van foto’s en letters, los je onderweg zoekvragen op. Wie de code kraakt, vindt de schat van het Rivierenhof.

Met of zonder kinderen (ouder dan 6 jaar) biedt de zoektocht van 4,8 km gegarandeerd ongeveer een halve dag (op wielen) tot een dag (te voet) speurplezier in het park. De schattenjacht kun je ook combineren met een bezoek aan de Kinderboerderij (gesloten op vrijdag en zaterdag), de speeltuin, de minigolf of het doolhof ernaast.

De zoektocht loopt van morgen, 14 juni tot en met zondag 15 september 2019. Een schattenjachtbrochure kost 5 euro en is te koop aan het startpunt bij de domeinwachters van het Rivierenhof, Turnhoutsebaan 246 in 2100 Deurne en via www.terranova.be

Info: domeinwachters van het Rivierenhof via T 03 360 52 18.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *