Select Page

Een leuke activiteit om met de (klein)kinderen te doen

Een leuke activiteit om met de (klein)kinderen te doen

Tot en met 1 september kunnen alle fietsliefhebbers gratis deelnemen aan een gezinsvriendelijke fietszoektocht van de Gezinsbond.

De Gezinsbond Deurne Zuid organiseert tijdens de zomervakantie een gratis gezinsvriendelijke fietszoektocht van 23 km, een lus van Deurne-Zuid naar Vremde, met onderweg 5 haltes om de vragen op te lossen. Ieder doet dit op zijn eigen ritme en kan zelf zijn dag(en) kiezen. Je kunt deelnemen tot en met 1 september 2019.

De hoofdprijs is een fotoshoot door Erika Van Haperen (www.ilio.be). Ook Afspanning De Valk (Borsbeek), Cafe De Pelikaan (Vremde) en sauna Molenhoeve (Broechem) sponsoren met leuke prijzen voor de winnaars.

Download het deelnemingsformulier (in pdf) en het antwoordblad (in Word) op http://www.gezinsbonddeurnezuid.be/activiteiten/sport/zoektochten Het deelnemingsformulier kan je ook via MAIL aanvragen, het wordt dan per mail bezorgd. Of je kan het afhalen in Waasdonk 89 te Deurne, na afspraak via 03/321.28.02. Deelnemen is volledig gratis.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
15°
Rain
05:4221:35 CEST
Feels like: 15°C
Wind: 6km/h WNW
Humidity: 93%
Pressure: 1006.43mbar
UV index: 0

(advertenties)