Select Page

Park wordt sprookjesbos

Park wordt sprookjesbos

Deze ochtend veranderde Te Boelaarpark in een sprookjesbos. Tot groot jolijt van de kleuters van de nabijgelegen school.

In het Te Boelaerpark had vandaag het ‘sprookjespad’ plaats, nu al voor de 14de keer. De 400 kleutertjes van de stedelijke basisschool De Vlinderboom konden in een feeëriek park hun portie fantasie opdoen. Het thema was ruimtevaart. Tine Fransen van het organiserend oudercomité gaf graag wat meer uitleg bij de activiteit: “Een vliegende schotel heeft een noodlanding gemaakt op de speelplaats van de school. De gestrande ruimtevaarder kan niet op eigen kracht weg. Daarvoor heeft hij magisch stenen nodig. En toeval of niet, die stenen liggen hier in het park verspreid.” De kleutertjes konden bij 8 verschillende planeten naar verhaaltjes gaan luisteren die door ouders werden voorgelezen. Zij mochten daar hun vlag planten en kregen achteraf een steen mee.

En dan was het tijd voor een groot afsluitmoment op de speelplaats. Tine Fransen: “Elke klas krijgt dan nog een geschenkje, mede gesponsord door speelgoedwinkel Kikker & co.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:2622:00 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h S
Humidity: 80%
Pressure: 1008.81mbar
UV index: 0

(advertenties)