Select Page

Dodentocht 2019 voor goede doelen

Dodentocht 2019 voor goede doelen

Hans Wauters is een sportieve man die het hart op de juiste plaats draagt.Hij organiseert een kunstveiling voor het goede doel.

Hans Wauters loopt op vrijdag 9 augustus 2019 zijn eerste dodentocht in Bornem: 100 km wandelen binnen de 24 uur. Maar Wauters doet dat niet vrijblijvend, hij loopt de dodentocht voor twee goede doelen. Vzw sportpret richt zich naar kinderen in een kwetsbare omgeving die niet de kansen hebben die andere kinderen wel krijgen. En 4voetersinnood geeft mishandelde en/of verwaarloosde honden een tweede kans om in een huiselijke sfeer tot rust te komen.

Een van de activiteiten om geld in het laatje te krijgen is een kunstveiling georganiseerd door Hans Wauters. Er zijn werken van volgende kunstenaars: Jan Vanriet, Gerard Tomballe, Herman Van Genechten, Sonia Loyaerts, Freddy Houssen, Hilde Van Den Berghe, Menno Tomballe. Er is ook werk bij van Millar, Hugo Claus, enz… Roland Pockelé- Dilles leidt alles in goede banen en Vanessa Daniëls brengt een ludieke performance over de Sanseveria. De veiling gaat door op zondag 26 mei van 15 u tot 17 u. ten huize van kunstenaar Gerard Tomballein, Schulstraat 15, 2018 Antwerpen.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Sunny
05:4021:38 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 5km/h E
Humidity: 75%
Pressure: 1016.26mbar
UV index: 0

(advertenties)