Select Page

Herdenkingswake voor Julie Van Espen in het Rivierenhof

Herdenkingswake voor Julie Van Espen in het Rivierenhof

Gisteravond vond in het Openluchttheater van het Rivierenhof een herdenkingswake plaats voor Julie Van Espen. De jonge vrouw werd zaterdagavond aan het Albertkanaal ter hoogte van het Sportpaleis vermoord.

De wake in het Rivierenhof werd gehouden voor de naaste familie en vrienden van het slachtoffer. Een domeinwachter vertelde dat Julie graag in het Rivierenhof vertoefden. Langsheen de wandelpaden rond het Openluchttheater stonden overal kaarsen. De familie en vrienden maakten een ingetogen wandeling vanaf het Openluchttheater rond de bootjesvijver. Aan de spiegelvijver lagen boeken klaar om berichten achter te laten. De herdenkingswake oogde heel indrukwekkend.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
21°
Partly Cloudy
05:5621:41 CEST
Feels like: 21°C
Wind: 8km/h W
Humidity: 59%
Pressure: 1021.67mbar
UV index: 6

(advertenties)