Select Page

Mountainbiken door Fort III

Mountainbiken door Fort III

Op zaterdag 11 mei organiseren de ‘Riders for Pelle’ voor de tweede keer ‘Fortbiken tegen Duchenne’.

Tijdens deze mountainbikewedstrijd rijd je rondjes door het prachtige fort van Borsbeek en dit zes uur aan een stuk. Je kan dat alleen of in een ploeg van maximaal vier personen. Mede-organisator Piet Wollaert geeft meer uitleg: “Op een uniek parcours van 4,6 km. tracht je met je team zo veel mogelijk rondjes te rijden op zes uur tijd. Tijdens de wedstrijd kan je van een heleboel animatie genieten, vanaf 11 u. serveren we een heerlijke spaghetti voor wie een hongertje heeft. Er is doorlopend café in ‘De Schuur’. Bovendien is er een speeltuin op wandelafstand, dus ook de kinderen hebben er wat aan. Wandelen op het mooie Fort uit 1860 van de Brialmontversterking rond Antwerpen kan ook. Kortom, een prachtige gelegenheid om een mooi dagje door te brengen.”

Deelnemers zijn welkom vanaf 10 u. om hun teamplek in te richten en het parcours te verkennen. Om 11 u. stipt wordt er gestart. Inschrijven voor de 6-uren: 20 euro per persoon, 60 euro voor een team van maximaal 4 personen. Spaghetti: 10 euro per portie. Door deel te nemen steun je ‘Riders for Pelle’ die in 2020 opnieuw deelnemen aan Duchenne Heroes, de mega-mountainbiketocht waarmee geld wordt ingezameld voor het wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Duchenne.

Inschrijfformulier: http://kraftmanchronotiming.be/Sign-In/6uren%20fortbiken%20against%20duchenne.html (bij voorkeur op voorhand inschrijven.)

 

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Sunny
05:4021:38 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 5km/h E
Humidity: 75%
Pressure: 1016.26mbar
UV index: 0

(advertenties)