Select Page

Frans voertuig achtergelaten

Frans voertuig achtergelaten

Wat doe je als je een huurauto niet meer nodig heb? Een chauffeur die uit Frankrijk kwam, liet hem gewoon terplekke staan.

Het verkeersondersteuningsteam van de regio Oost startte een buurtonderzoek naar aanleiding van een aantal klachten over een achtergelaten voertuig. De auto bleek al ongeveer twee maanden op dezelfde plaats te staan in de Tucherlei. Het onderzoek leerde dat het Franse voertuig een huurwagen betrof. De auto verkeerde in goede staat. Het buikgevoel van de politie werd bevestigd nadat het team contact had gelegd met de Franse politie. De Fransen hadden een aangifte geregistreerd rond iemand die het voertuig niet had terug gebracht. De auto werd in beslag genomen en de eigenaar kreeg de nodige informatie om het voertuig terug te krijgen.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Fair
05:4021:38 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 3km/h WNW
Humidity: 67%
Pressure: 1015.58mbar
UV index: 0

(advertenties)