Select Page

Massale interventie blijkt een oefening te zijn

Massale interventie blijkt een oefening te zijn

Gisteravond was een hoop wagens van politie- brandweer- en ziekenwagens naar de omgeving van het Sportpaleis uitgerukt. Gelukkig bleek het om een oefening te gaan.  

De talrijke blauwe zwaailichten in de omgeving van het Sportpaleis zorgden voor een impressionant beeld. De ontplooiing van de hulpdiensten veroorzaakte ook de nodige verkeershinder. Maar de woordvoerder van de lokale politie liet weten dat het om een oefening ging. In het Sportpaleis werd een terroristische aanval geënsceneerd. De woordvoerder: “We vinden het belangrijk om goed voorbereid te zijn op mogelijke incidenten. Daarom organiseert de politie samen met de dienst noodplanning van de stad Antwerpen een grote veiligheidsoefening. In de omgeving van het Sportpaleis kunnen vanavond veel hulpdiensten opgemerkt worden. Het gaat om een fictief incident. We verontschuldigen ons voor de eventuele hinder die je door de oefening ondervindt.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:2622:00 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h S
Humidity: 80%
Pressure: 1008.81mbar
UV index: 0

(advertenties)