Select Page

Brand eist slachtoffer

Brand eist slachtoffer

Vannacht heeft in de Seraphin De Grootestraat een zware brand gewoed. Er valt een slachtoffer te betreuren.

Om half zes vanmorgen werd de brandweer opgetrommeld voor een brand in de Seraphin De Grootestraat. Toen de brandweerlieden aankwamen sloegen de vlammen uit deuren en ramen. Na een half uur blussen was het vuur onder controle. De bewoner van het pand werd echter dood aangetroffen. Ook zijn twee hondjes overleefden de brand niet. Ze zijn door de rookontwikkeling gestikt. Hoe het vuur is ontstaan moet verder onderzoek uitwijzen al is er geen onmiddellijk vermoeden van kwaad opzet. Het gerechtelijk labo kwam ter plaatse voor veder onderzoek.

Het slachtoffer zou Luc Donckers zijn, een priester op rust. De eerwaarde was een gepensioneerde leerkracht. Hij sukkelde met zijn gezondheid en was slecht ter been. Hij heeft een tijd in Deurnese parochies ingesprongen maar deed nu dienst in de Sint Willibrorduskerk in Borgerhout. Het overlijden van de priester sloeg in als een bom bij de buren.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
23°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 23°C
Wind: 13km/h WNW
Humidity: 56%
Pressure: 1021mbar
UV index: 5

(advertenties)