Select Page

Marathon 2019 komt doorheen Deurne

Marathon 2019 komt doorheen Deurne

Op zondag 28 april is Antwerpen in de ban van de lopers. Dan is het tijd voor de Antwerp 10 miles & marathon.

De marathon, een 42 km lange loopwedstrijd komt ook doorheen Deurne en zorgt voor enige verkeershinder. Tijdens de wedstrijd is op het parcours geen verkeer toegelaten. De marathon start om 9 u. De eerste lopers worden om 9.50 u in Deurne verwacht. De laatste loper zal Deurne om ongeveer 14 u verlaten.

De atleten duiken Deurne binnen aan km 27: Lanteernhofstraat, Boekenberglei, Drakenhoflaan, Unitaslaan, Eksterlaar, Sint Rochusstraat, Korte Sint Rochusstraat, Pastoor Holthoflei, Gabriël Vervoortstraat, Dr Romain Van de Velstraat, Van Havrelei, waar ze Deurne even verlaten aan km 30. Tussen km 31 en 32 zijn de sportievelingen er weer: Wouter Haecklaan, Sterckshoflei, Rivierenhof (Parkweg, weg naast speeltuin). Ze laten Deurne voorgoed achter zich tussen km 35 en 36 aan het Cogelsplein.

In sommige straten is er een parkeerverbod: Unitaslaan (tussen Oudedonklaan en Heirmanstraat) en Wouter Haecklaan (tussen Ergo De Waellaan en Sterkshoflei)

Info: www.agantwerp10miles.be

www.slimnaarantwerpen.be

www.delijn.be

(Foto: de eerste atleet loopt in 2016 Deurne binnen)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:4121:36 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h W
Humidity: 96%
Pressure: 1006.1mbar
UV index: 0

(advertenties)