Select Page

Familieruzie escaleert, een zwaargewonde

Familieruzie escaleert, een zwaargewonde

Gisteren werden de bewoners van de Van Notenstraat opgeschrikt door een ruzie die uit de hand liep.

Het was ongeveer 16 u op Paasdag toen op het einde van de Van Notenstraat, tegen de Drakenhoflaan aan, een familieruzie uitbrak. Politie en hulpdiensten kwamen ter plaatse en zetten een deel van de straat af. Volgens de buren was een ruzie tussen familieleden geëscaleerd en was iemand door een messteek zwaargewond geraakt. De persoon werd dan ook met een ziekenwagen afgevoerd. Wouter Bruyns, woordvoerder van de lokale politie, bevestigt de ernst van de feiten. Het zou inderdaad om intrafamiliaal geweld gaan, maar het is niet duidelijk wie nu wat heeft gedaan. Bruyns: “De politie heeft de nodige vaststellingen gedaan.” Voor meer informatie verwijst de woordvoerder naar het parket. Maar daar geeft niemand thuis.

 

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
17°
Mostly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 17°C
Wind: 11km/h WNW
Humidity: 70%
Pressure: 1015.24mbar
UV index: 1

(advertenties)