Select Page

Fietsdief uit Deurne loopt tegen de lamp

Fietsdief uit Deurne loopt tegen de lamp

Een fietsdief uit Deurne is tegen de lamp gelopen. Hij was geen onbekende voor politie en gerecht.

Een 33-jarige man uit Antwerpen kwam vrijdag aangifte doen op het politiebureau Oudaan dat zijn fiets gestolen was tussen dinsdag- en donderdagochtend in de De Vrièrestraat. Hij kreeg de raad mee om op tweedehandssites te kijken of hij bij de fietsen zijn eigen rijwiel niet herkende. Diezelfde dag nog had hij al prijs op 2dehands.be. De bestolen man contacteerde de man die zijn eigen tweewieler te koop aanbood, deed zich voor als geïnteresseerde klant en maakte een afspraak om de fiets ’s avonds te komen bekijken. Daarop verwittigde hij de politie, die hem naar de afspraak vergezelde. Een SRT-team (snelle responsteam) maakte duidelijke afspraken met het slachtoffer over de manier waarop ze te werk zouden gaan en niet veel later stak de verkoper in de boeien. De 33-jarige verdachte uit Deurne was gekend bij politie en justitie en werd voor verder onderzoek meegenomen. Het slachtoffer kon aantonen dat het wel degelijk om zijn fiets ging en kreeg zijn stalen ros terug. Zonder betaling.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
22°
Partly Cloudy
05:5621:41 CEST
Feels like: 22°C
Wind: 8km/h W
Humidity: 53%
Pressure: 1021.33mbar
UV index: 7

(advertenties)