Select Page

Wildparkeren op het voetpad

Wildparkeren op het voetpad

Sabine Bin woont op de Dascottelei op het Eksterlaar, naast de Merksemse Autorijschool. Ze woont er graag, maar er moet iets van haar hart.

“Ik wil niet klagen,” zegt de vrouw: “maar er wordt regelmatig wildgeparkeerd op de parkeerplaatsen van de autorijschool. Dat mag niet al is het niet mijn probleem. Maar het wordt wel een probleem als die auto’s half op het voetpad staan wat een gevaarlijke situatie is voor voetgangers die moeilijk kunnen passeren. Om nog maar te zwijgen van kinderwagens of rollators. We hebben de voorbije week politie gebeld maar misschien is dit probleem op te lossen met witte parkeerstrepen? Als het tenminste dan gerespecteerd wordt.”

De vrouw hoopt langs deze week het district aan te sporen om maatregelen te treffen om deze gevaarlijke situatie op te lossen.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

1 Comment

 1. Beyaert

  Geachte, graag had ik met u een afspraak gemaakt aangezien ik een tekst heb die ik heb laten maken door een voor mij gerespecteerd freelance-journalist, nl Jan Stassijns.
  Deze tekst gaat over veiligheid en gezondheid in de Seraphin de Grootestraat voor 250 kleuters waarvan 80 tussen 3 en 5 jaar.
  Met vriendelijke groeten
  Beyaert Herman
  GSM 0479783510

  Reply

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:2622:00 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 5km/h S
Humidity: 79%
Pressure: 1008.47mbar
UV index: 0

(advertenties)