Select Page

80-jarige chauffeurs botsen

80-jarige chauffeurs botsen

Twee chauffeurs van respectievelijk 83 en 85 jaar botsten op elkaar. Hun wagens zijn goed voor de schroothoop.

Aan de Dascottelei is gisteren een wagen op de zijkant beland. Het ongeval gebeurde toen een bestuurder zijn parkeerplaats achter een bocht wilde verlaten. Op dat moment kwam er een andere auto aanrijden en een botsing viel niet meer te vermijden. Steven Van Bockstal was getuige, hij doet zijn verhaal: “De man die met een Renault zijn parkeerplaats verliet kon onmogelijk in zijn spiegels zien dat er een wagen, een Nissan, aankwam. Die knalde er met een stevige vaart tegenaan en ging dan op zijn zijkant. Ik heb dan onmiddellijk de hulpdiensten gebeld. Daarna ben ik in de auto geklommen om het contact af te zetten en heb ik gecontroleerd hoe het met de chauffeur gesteld was. Hij was vooral in shock maar leek verder OK.”

Ook de brandweer is ter plaatse gekomen om de onfortuinlijke man uit zijn benarde positie te bevrijden. De hulpdiensten hebben hem overgebracht naar het ziekenhuis. Hij had geen zware verwondingen opgelopen. De andere bestuurder bleef ongedeerd. De beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en moesten worden getakeld.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Rain
06:4320:40 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 24km/h WNW
Humidity: 81%
Pressure: 1007.45mbar
UV index: 2

(advertenties)