Select Page

KFC Stabelino is op zoek naar oud-leden

KFC Stabelino is op zoek naar oud-leden

K.F.C. Stabelino voetbalde sinds mensenheugenis in de schaduw van de skipiste Zondal. Maar de voorbije jaren is er veel veranderd.

De hele zone Silsburg-Ruggeveld-Boterlaar wordt getransformeerd in park Groot Schijn. De schikking van sport- en jeugdverenigingen wordt totaal door elkaar gegooid. Ook voor K.F.C. Stabelino staan er ingrijpende veranderingen op stapel. Herman Beyaert, oud jeugdverantwoordelijke geeft tekst en uitleg: “Binnen afzienbare tijd zullen wij kunnen beschikken over nieuwe voetbalvelden in kunstgras, een nieuwe chalet en moderne kleedkamers.” Beyaert is op zoek naar de leden van weleer om hen op de hoogte te brengen van de veranderingen en de evolutie van het Ruimtelijk Uitvoeringsplan (RUP).” Vandaar zijn oproep: “Ben je in het verleden lid geweest van K.F.C. Stabelino, bij de senioren of bij de jeugd, dan hadden we graag je e-mail adres ontvangen.”

Beyaert maakt van de gelegenheid gebruik om een oproep te doen voor vrijwilligers: “we zijn op zoek naar mensen die zich voor de club willen inzetten. Voor de jeugdafdeling zoeken we personen die training kunnen geven op woensdagnamiddag of woensdagavond en ook mensen die op zaterdag een ploeg kunnen begeleiden, samen met de coach. Verder zoeken we eveneens mensen die een handje willen helpen bij het onderhoud van de velden, of die af en toe eens een handje willen toesteken in de kantine, of die hier of daar de handen uit de mouwen willen steken om onderhoudsklusjes af te werken, of …”

Reageren kan via stabelino1@telenet.be  

(Foto: archief)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Rain Shower
05:3521:43 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 11km/h SW
Humidity: 85%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 0

(advertenties)