Select Page

Na vier meldingen staan houten paaltjes er opnieuw

Na vier meldingen staan houten paaltjes er opnieuw

De paaltjes op de hoek van de Gallifortlei – ter Heydelaan werden omver gereden. Het kostte wel wat moeite om ze te vervangen.

Wie de paaltjes op de hoek van de Gallifortlei – ter Heydelaan uit de grond heeft gereden, weet niemand echt. Maar de buren verdenken bus 19. Buurman François Verstraelen, door iedereen gekend als Swake, heeft de stad over dit euvel ingelicht. Verstraelen: “Ik heb het wel vier keren gemeld. Ik heb ook gevraagd of die houten paaltjes eventueel konden worden vervangen door betonnen of metalen obstakels.” Begin februari kreeg hij van de Klantendienst van het district Deurne een antwoord. Een consulente openbaar domein zou een bestek laten maken voor betonnen schampblokken in plaats van houten paaltjes. Drie weken later, na een nieuwe melding, kreeg hij weer een antwoord. De melding zou worden doorgegeven aan de Dienst Beheer en Onderhoud voor herstel en aan de Dienst Openbaar Domein om de suggestie om de houten paaltjes te vervangen door een betonnen alternatief nogmaals te bekijken. Enkele dagen terug waren dan plots arbeiders aan de slag met het plaatsen van houten paaltjes.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
19°
Partly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 19°C
Wind: 10km/h WSW
Humidity: 66%
Pressure: 1014.9mbar
UV index: 3

(advertenties)