Select Page

Seks and the city in Deurne

Seks and the city in Deurne

Gisteren opende in Deurne ‘Boetiek Erotiek’ de deuren. En het was drummen geblazen.

‘De Kringwinkel’ zamelt tweedehandsgoederen in en probeert er een tweede leven aan te geven. Dat gaat over de meest uiteenlopende voorwerpen als meubelen, keukengerei, sportmaterialen, decoratiespullen, kledij,… Soms gebeurt het dat onderaan in de dozen die worden binnengebracht, stiekem erotische spulletjes worden gestopt. Sexy lingerie onder een stapel kleren, erotische filmen tussen een hoop dvd’s ,… De Kringwinkel vroeg zich af hoe deze voorwerpen best konden worden aangeboden. Want niet alles kan zomaar open en bloot worden uitgestald. Dus organiseerde de onderneming een speciale verkoopavond onder de noemer ‘Boetiek Erotiek’. Met aangepaste muziek en de nodige animatie om in de sfeer te geraken. En die laatavond opening had gisteravond plaats.

Het was een succes. Volgens winkelverantwoordelijke Nel Verheyen stonden de mensen al te wachten tot de deur openging. Verheyen: “Ruim 300 mensen kwamen een kijkje nemen.” En ook de kassa rinkelde als, excusez le mot, een klokkenspel. Nel Verheyen: “Mensen kochten vooral setjes lingerie, boeken en ook brocanterie.”  Wie er gisteren niet kon bij zijn, kan gerust nog langslopen. Nele: “Nog niet alles is verkocht”.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *