Select Page

Rivierenhof was gevuld met hartjes

Rivierenhof was gevuld met hartjes

Vandaag werd voor de 8ste keer de Valentijnrun gelopen. Een voorafname op het feest van Sint Valentijn, de patroon van de geliefden, op 14 februari.

Ondanks het gure weer kwamen toch een 700 lopers naar het Rivierenhof afgezakt om de Valentijnrun te lopen. Er was keuze tussen twee afstanden: 5 km en 10 km. De run laat zich vooral kenmerken door de speciale outfits van de lopers. Geen saaie fluo sportbloesjes maar kleurrijke pakjes vol hartjes en roze strikjes. Sommige groepjes beelden zelfs een heel tafereel uit zoals het vliegtuig met piloot en volledige crew. Nu, er was ook wel een stimulans om mensen over de streep te trekken om zich te verkleden. Al wie in het thema ‘liefde’ was getooid kwam in aanmerking om een prijs te winnen. Zo was er een roze plooifiets te winnen en ook een ‘Tomorrowlandjuweeltje’. Voor dat juweeltje kwamen enkel dames in aanmerking. Bovenop kreeg elke deelnemer een ‘Valentijn bandana’.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:5521:42 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 18km/h WNW
Humidity: 86%
Pressure: 1018.29mbar
UV index: 1

(advertenties)