Select Page

Winkeliersvereniging Deurne Centrum is geboren

Winkeliersvereniging Deurne Centrum is geboren

Eind 2019 werd de winkelvereniging ‘vzw Winkelcentrum Gallifortlei’ opgericht. De nieuwe vereniging behartigt de belangen van alle ondernemers van de Gallifortlei en de omliggende straten. Nu wordt een nieuwe stap gezet.

Voorzitter Alain Hoeckx verklaart: “Onze acties en enthousiasme werkten blijkbaar aanstekelijk want we hebben vorig jaar veel nieuwe leden bij gekregen. De vraag kwam meer en meer naar boven om een winkelvereniging te hebben die zich uitstrekt over heel het centrum van Deurne.”

Het bestuur van de winkelvereniging besloot daarom om vanaf 2022 verder te gaan als ‘Winkeliersvereniging Deurne Centrum’ die zal reiken van het Cogelsplein tot aan de Venneborglaan. Hoeckx: “Maar ook ondernemers uit andere kernen zijn welkom om hun ideeën te delen. Zo organiseerden we onlangs nog een nieuwjaarsdiner met ondernemers uit alle windstreken van Deurne.”

2-districtenpijl kent start in centrum Deurne

Ook dit jaar zal vzw Het Klein Verzet op zondag 10 juli de 2-districtenpijl tussen Deurne en Ekeren organiseren. De koers is gestegen in categorie, zijnde UCI 1.2 en zal zijn start kennen aan het einde van de Gallifortlei. Voorzitter Hoeckx: “We maken er de feestdag van ’t centrum van. Wat dat precies inhoudt kan ik nog niet zeggen, maar dat het een fantastische dag gaat worden voor jong en oud, dat staat vast. En net als vorig jaar gaan we opnieuw een feestelijke rommelmarkt inrichten.“

Foto: Het bestuur van de nieuwe winkelvereniging: bovenaan: (vlnr) Linda Van Eester (Jumbo – Wim Saerensplein) – Tessa Mariën (Leonidas – Frank Craeybeckxlaan) Yusein Halibryam (Mehtap – Gallifortlei)– Benny Van Loon (Tip Top catering – secretaris) – Tjerk Sekeris (districtsburgemeester Deurne). Onderaan: (vlnr) Ken Van Wauwe (Hairroom Van Wauwe – Turnhoutsebaan) – Alain Hoeckx (Webkrunch –Voorzitter) – Sarah Sels (Bakerville’s – Gallifortlei)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

1 Comment

  1. Gust Minner

    Als gewezen voorzitter Unizo Deurne-Borsbeek, gewezen penningmeester Gallicenter, gewezen voorzitter Euro Shopping Center (Fr. Craeybeckxlaan) kan ik dit initiatief maar tenvolle toejuichen. Van harte heel veel succes en samenhorigheid gewenst!!!

    Reply

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:2622:00 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h SSW
Humidity: 75%
Pressure: 1008.47mbar
UV index: 0

(advertenties)