Select Page

Politie vat opnieuw dealers

Politie vat opnieuw dealers

De wijkondersteuningsteams van de regio’s Oost en Centrum konden in Antwerpen en in Deurne twee dealers vatten die vanuit hun woning drugs verkochten.

In Deurne ging het vooral om cannabis, in Antwerpen werd een grote hoeveelheid vloeibare xtc in beslag genomen.

Deurne

Het WOT Oost had informatie gekregen over een man die vanuit zijn woning cannabis verkocht. Ze hielden zijn adres in de gaten en konden vaststellen dat kopers gewoon op het raam moesten tikken om binnen gelaten te worden voor een snelle aankoop van cannabis. De inspecteurs konden een verkoop vaststellen en gingen over tot een huiszoeking heterdaad. Bij de huiszoeking werd 61,5 gram cannabis, 37,4 gram hasj, een kleine hoeveelheid amfetamines en 1 500 euro cash in beslag genomen. Er werd ook verpakkingsmateriaal en een precisieweegschaal aangetroffen. Tijdens de huiszoeking kwamen verschillende vermoedelijke klanten op de ruit tikken, ze kregen echter niet de kans om nog drugs aan te kopen. De verdachte werd gearresteerd, voorgeleid en aangehouden.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
15°
Rain
05:4221:35 CEST
Feels like: 15°C
Wind: 6km/h WNW
Humidity: 93%
Pressure: 1006.43mbar
UV index: 0

(advertenties)