Select Page

Vijf gevulde ‘Boeren & burentassen’ te winnen

Vijf gevulde ‘Boeren & burentassen’ te winnen

Buurderij Gitschotelhof krijgt een nieuwe stek. En verloot daarom vijf gevulde ‘Boeren & burentassen’.

Buurderij Gitschotelhof krijgt een nieuwe standplaats. De buurderij verhuist nu donderdag naar de nieuwe en prachtige cafetaria van het gelijknamige Woonzorgcentrum. En daar zijn de verantwoordelijken blij mee want de voorbije periode stond de buurderij wat benepen in een ruimte die tegelijk moest dienen als onthaal en noodcafetaria. Meer zelfs, om de verhuizing in de bloemetjes te zetten verloot de buurderij vijf gevulde ‘Boeren&burentassen’. Al wie deze week bestelt, komt in aanmerking om te winnen.

Volgens de verantwoordelijken is dit misschien een geschikt moment voor wie nog niet meedeed om deze week eens te bestellen. Naast de kans om een gevulde tas te winnen is er nog een andere, goede reden om ‘buur’ te worden op de buurderij. Boeren & Buren is verse, lokale groente, vlees, zuivel, ambachtelijke producten, … bestellen, rechtstreeks bij lokale boeren en producenten. Via de handige website bestel je tot dinsdagnacht de producten die je wil en op donderdag (16.30-18 u.) kan je ze komen ophalen op de buurderij, bij de boeren zelf. Je ontdekt zo heel gemakkelijk kwaliteitsproducten van boeren uit je buurt en steunt de korte keten. Bovendien krijgt de boer of producent een eerlijk loon voor zijn/haar producten.

En voor wie wel al heeft meegedaan maar al een poosje is stilgevallen, het moment om opnieuw in actie te schieten.

www.boerenenburen.be > buurderij Gitschotelhof . Vanaf donderdag is de ingang in de Valkenputstraat.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:5521:42 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 18km/h WNW
Humidity: 86%
Pressure: 1018.29mbar
UV index: 1

(advertenties)